2022-03-26 07:26:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Nem ártana másokat is meghallgatni, mielőtt őket is érintő komoly döntéseket hoznál

Napi horoszkóp március 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap a Kos jegyében jár, és vasárnap belép ide a Merkúr is – igazi Kos-szezon, tele tüzes energiákkal. Bármibe is kezdj, az most sok örömet ígér. A szingli Kosnak sok flörtöt jeleznek a bolygók.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma igazán megtapasztalhatod, hogy minden csak viszonyítás kérdése. Azon múlik minden, hogyan állsz hozzá, hogy félig telinek, vagy félig üresnek találod a poharat. Egy barátod értékes tanácsokat ad.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold és a Jupiter fényszöge csupa-csupa jót ígér a mai napra! Engedj teret a spontaneitásnak, ne nagyon tervezgess, inkább sodortasd magad az árral. Igazán el tudsz most lazulni, nincs kényszered a cselekvésre, úgyhogy az édes semmittevés is tökéletes program lehet...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Örömteli híreket kaphatsz a családdal, rokonsággal kapcsolatban, vagy sikerül végre megszerveznetek egy találkozót. Jó nap ez a békülésre, megbeszélésre is, ma valahogy könnyebben túllépsz a sérelmeken.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mostanában többször fog el az érzés, hogy túlságosan megszokottá váltak az életedben a dolgok. Akár a munkád, akár a párkapcsolatod kezd kissé untatni, még nem az a megoldás, hogy mindentől szabadulsz. Az újat most a célkitűzésekben kellene keresned. Ma találhatsz is egy új tervet, a társaddal közösen!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem ártana másokat is meghallgatni, mielőtt őket is érintő komoly döntéseket hoznál. A környezeteddel amúgy sem ártana többet törődnöd. Beszélgess többet a szeretteiddel, kérj tanácsot, éreztesd, hogy szükséged van rájuk!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Váratlan meglepetésben lehet ma részed. Lehet ez egy tényleges tárgyi ajándék, de az is lehetséges, hogy egy örömteli találkozás formájában kapod a sorstól. Az biztos, hogy megszépül tőle a napod.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most bárkit meghódíthatsz, de ne élj vissza az erőddel. Igaz, hogy te is nyitott vagy a szerelemre, mégis neked inkább jelent ez játékot, míg a másiknak komoly érzés. Ha már régóta van párod, akkor most visszatér a régi tűz a kapcsolatba.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold és a Jupiter fényszöge nagyon energikussá, vidámmá tesz. Kirándulj, vagy akár utazzon el valahová, ahol még nem jártál. Ha van olyan régi jó barátod, akit rég nem láttál, őt is felkereshetnéd.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Lehetetlen észre nem venned, hogy valakire nagyon mély benyomást teszel a környezetedben. Talán egy új szerelem hajnala ez. Adj egy esélyt a dolognak, mert ebből még bármi lehet, nagy szerelem, esküvő is.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma kifelé kell figyelned: a világ dolgaival is kell foglalkozni, hiába vagy olyan jól el a saját gondolataiddal. Az elmédet is csak úgy tudja megtermékenyíteni, ha befogadod a mások gondolatait is. Épp a különbségekből születhetnek a legérdekesebb gondolatok, tervek, új dolgok.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élsz, ami persze nagyrészt a te áldozatkészségednek is köszönhető. Vannak azonban dolgok, amikről sohasem szabad lemondanod. Törekedj több önállóságra, ne feledkezz meg igazi énedről!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: